Fillimi » Forumi i Komunitetit

Forumi i Komunitetit

Të gjithë ju mirëpresim në...
 
Njoftimet
Pastroji të gjitha

[Mbyllur] Të gjithë Mirë se erdhët në WeLiveIn.de - Një komunitet mërgimtar në Gjermani

1 Postime
1 Përdorues
0 preferencë
1,978 Views
(@johnny)
Anëtar Prezantues
Regjistruar: 6 muaj më parë
Postime: 1
Fillues i temës  

Si themelues dhe administrator i WeLiveIn.de, me shumë entuziazëm i shpreh një mirëseardhje të përzemërt secilit prej jush. Kjo platformë është më shumë se një faqe interneti; është një komunitet, një burim dhe një shoqërues për udhëtimin tuaj në Gjermani. Më lejoni t'ju kaloj nëpër aspekte të ndryshme të kësaj platforme të gjallë që do të ndërtojmë së bashku.

Mbulimi i lajmeve mbarëkombëtare dhe vendore:
Në një vend kaq dinamik dhe të larmishëm si Gjermania, të qëndrosh i informuar ka kuptim. Seksioni i lajmeve është i kuruar për t'ju sjellë përditësimet më të fundit nga i gjithë vendi. Nga lajmet e fundit në Berlin te ngjarjet kulturore në Këln, nga ndryshimet legjislative që mund të ndikojnë në jetën tuaj te historitë magjepsëse lokale, mbulimi ynë i lajmeve është gjithëpërfshirës, ​​në kohë dhe gjithmonë i rëndësishëm. Ne premtojmë t'ju mbajmë të mirëinformuar, duke ju mundësuar që të lundroni në jetën tuaj në Gjermani me besim dhe lehtësi, të gjitha në gjuhën tuaj amtare.

Aksesueshmëri shumëgjuhëshe:
WeLiveIn.de thyen barrierat gjuhësore me përkthime në kohë reale të fuqizuara nga AI në 19 gjuhë të ndryshme. Ne besojmë se informacioni duhet të jetë i aksesueshëm për të gjithë, pavarësisht nga njohuritë e tyre gjuhësore. Pavarësisht nëse jeni një folës me përvojë i gjermanishtes ose sapo filloni, platforma jonë siguron që ju të keni akses në të gjithë informacionin që ju nevojitet në një gjuhë që kuptoni. Gjuha "e parazgjedhur" e kësaj faqe interneti është anglishtja.

Si në Gjermani: Një udhëzues gjithëpërfshirës dhe i përditësuar vazhdimisht për jetën e mërgimtarëve në Gjermani:
Vizioni i How to Germany guida po ndërtohet për të qenë guri themeltar i platformës sonë, duke ofruar një zhytje të thellë në çdo aspekt të jetës së mërgimtarëve. Ky burim i përditësuar dhe i zgjeruar vazhdimisht mbulon gjithçka, nga regjistrimi, dokumentacioni ligjor dhe gjetja e akomodimit deri te të kuptuarit e sistemit të kujdesit shëndetësor dhe transportit publik. Ne do të ofrojmë udhëzues hap pas hapi, këshilla praktike dhe këshilla të brendshme për t'ju ndihmuar të lundroni në kompleksitetin e jetës në Gjermani.

Forumi i Komunitetit:
Në zemër të WeLiveIn.de është forumi ynë i komunitetit (ju jeni këtu tani). Është një vend ku emigrantët do të mblidhen për të ndarë përvojat e tyre, për të bërë pyetje dhe për të krijuar lidhje. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për diskutimin e ngjarjeve lokale, kërkimin e këshillave për përshtatjen kulturore ose shkëmbimin e përvojave rreth mënyrës së jetesës gjermane, forumi shpreson të bëhet një hapësirë ​​mbështetëse dhe tërheqëse për të gjithë anëtarët.

Seksioni i Njoftimeve:
Seksioni ynë i klasifikimeve është një burim praktik për nevojat e përditshme. Nëse jeni duke kërkuar për një punë, një apartament ose një biçikletë, njoftimet tona ofrojnë një gamë të gjerë kategorish për t'iu përshtatur nevojave të secilit. Ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për ta bërë këtë hapësirë ​​miqësore për përdoruesit, të sigurt dhe të mbushur me listime të vërteta, pa mashtrime. Postimi i një listimi është plotësisht falas dhe çdokush mund ta bëjë atë.

Moderatorët e përgjegjshëm dhe mbështetës:
Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar dhe mbështetur. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që përvoja juaj në WeLiveIn.de të jetë e qetë, e këndshme dhe pasuruese. Pavarësisht nëse keni një pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të ndani komente, ne do të bëjmë çmos që të jemi të përgjegjshëm dhe do të jemi gjithmonë të etur për t'ju ndihmuar.

Përditësimet dhe përmirësimet e rregullta:
Kjo platformë po zhvillohet vazhdimisht. Bazuar në komentet tuaja dhe nevojat në ndryshim të komunitetit tonë, ne do të përditësojmë shpesh platformën tonë. Kjo përfshin shtimin e veçorive të reja, përmirësimin e funksionaliteteve ekzistuese dhe sigurimin që përmbajtja jonë të mbetet e freskët dhe e rëndësishme.

Horizontet në zgjerim:
Ndërsa komuniteti ynë rritet, ne do të vazhdojmë të shtojmë seksione, burime dhe veçori të reja. Nga udhëzuesit e detajuar mbi aspektet specifike të jetës gjermane deri te mjetet ndërvepruese për të mësuar dhe angazhim, WeLiveIn.de do të zgjerojë vazhdimisht horizontet e tij për t'ju shërbyer më mirë (ka shumë gjëra ende të pjekura në furrë!).

Bashkohuni në Udhëtimin tonë:
Pjesëmarrja juaj është ajo që do ta bëjë WeLiveIn.de një platformë të gjallë dhe të vlefshme. Ndani historitë tuaja, ofroni sugjerime dhe angazhohuni në mënyrë aktive. Së bashku, le të ndërtojmë një Komunitet ku çdo emigrant në Gjermani të ndihet i mirëinformuar, i lidhur dhe i mbështetur.

Mirë se vini!

Përzemërta lidhje,

Johnny, themelues dhe administrator, WeLiveIn.de


   
Share:

WeLiveIn.de është burimi juaj për të qëndruar të informuar dhe të lidhur në Gjermani. Platforma jonë ofron lajmet më të fundit, njoftime gjithëpërfshirëse dhe një forum ndërkombëtar interaktiv. Të detajuara dhe të përditësuara vazhdimisht “Si në Gjermani” udhëzuesi është një burim i paçmuar për mërgimtarët e rinj në vend. Qëllimi ynë është të bëjmë qëndrimin tuaj në Gjermani më të informuar dhe më të lidhur.

© WeLiveIn.de – Komuniteti i të huajve në Gjermani – Që nga viti 2024, të gjitha të drejtat e rezervuara. Mirëmbahet dhe menaxhohet nga Cryon UG (haftungsbeschränkt).