Fillimi » Forumi i Komunitetit

Forumi i Komunitetit

Gjuha angleze për...
 
Njoftimet
Pastroji të gjitha

Forumi i folësve anglezë

Ky forum shërben si një hapësirë ​​për emigrantët anglishtfolës për t'u lidhur me lehtësi me folësit e së njëjtës gjuhë. Ju lutemi përdorni vetëm anglisht këtu.

Asnjë temë nuk u gjet këtu

Share:

WeLiveIn.de është burimi juaj për të qëndruar të informuar dhe të lidhur në Gjermani. Platforma jonë ofron lajmet më të fundit, njoftime gjithëpërfshirëse dhe një forum ndërkombëtar interaktiv. Të detajuara dhe të përditësuara vazhdimisht “Si në Gjermani” udhëzuesi është një burim i paçmuar për mërgimtarët e rinj në vend. Qëllimi ynë është të bëjmë qëndrimin tuaj në Gjermani më të informuar dhe më të lidhur.

© WeLiveIn.de – Komuniteti i të huajve në Gjermani – Që nga viti 2024, të gjitha të drejtat e rezervuara. Mirëmbahet dhe menaxhohet nga Cryon UG (haftungsbeschränkt).