Fillimi » Forumi i Komunitetit

Forumi i Komunitetit

Vendosja në Gjermani
 
Njoftimet
Pastroji të gjitha

Vendosja në Gjermani

Vendosja në Gjermani
Postime
Temat

Shkëmbim banesash

Kërkoni dhe ndani këshilla për tregun gjerman të banesave, duke përfshirë këshilla për sigurimin e akomodimit, të drejtat e qiramarrësit dhe mirëkuptimin e qirave.

0
0

Prindërimi dhe Kujdesi për Fëmijët

Një hapësirë ​​për prindërit emigrantë për të diskutuar sfidat dhe shpërblimet e rritjes së fëmijëve në një kulturë të re, duke përfshirë diskutimet mbi arsimin dhe kujdesin ndaj fëmijëve.

0
0

Kompas kulturor

Angazhohuni në diskutime rreth kulturës gjermane, duke përfshirë kuptimin e zakoneve lokale, festave dhe normave shoqërore.

0
0

Forumi i Shëndetit dhe Fitnesit

Diskutoni shërbimet e kujdesit shëndetësor, opsionet e fitnesit dhe strategjitë për ruajtjen e mirëqenies fizike dhe mendore në Gjermani.

0
0

Sipërmarrjet vullnetare

Identifikoni mundësitë për t'u angazhuar me komunitetet lokale përmes vullnetarizmit dhe diskutoni ndikimet e këtyre aktiviteteve.

0
0

Anëtarësimi në një Verein (klube dhe shoqata)

Për ata që kërkojnë të integrohen në kulturën gjermane përmes përfshirjes së komunitetit. Ndani përvojat, bëni pyetje dhe zbuloni se si këto klube mund të pasurojnë jetën tuaj shoqërore dhe t'ju lidhin me individë me mendje të njëjtë.

0
0

Ngjarje dhe Festivale

Zbuloni dhe shpërndani informacione mbi ngjarjet kulturore, festivalet dhe festimet publike që ndodhin në të gjithë Gjermaninë.

0
0

DIY dhe përmirësim në shtëpi

Shkëmbeni këshilla për projektet e përmirësimit të shtëpisë, diskutoni nuancat e mirëmbajtjes së pronës dhe ndani burimet për përpjekjet DIY. DIN për fitoren!

0
0
Share:

WeLiveIn.de është burimi juaj për të qëndruar të informuar dhe të lidhur në Gjermani. Platforma jonë ofron lajmet më të fundit, njoftime gjithëpërfshirëse dhe një forum ndërkombëtar interaktiv. Të detajuara dhe të përditësuara vazhdimisht “Si në Gjermani” udhëzuesi është një burim i paçmuar për mërgimtarët e rinj në vend. Qëllimi ynë është të bëjmë qëndrimin tuaj në Gjermani më të informuar dhe më të lidhur.

© WeLiveIn.de – Komuniteti i të huajve në Gjermani – Që nga viti 2024, të gjitha të drejtat e rezervuara. Mirëmbahet dhe menaxhohet nga Cryon UG (haftungsbeschränkt).